Hjemmeside fra
kun
2.995 DKK

KAMPAGNEPRIS udløber d. 31.08.2022

start her

Få en professionel hjemmeside i WordPress til en værdi á +10.000 DKK.

Lige nu tilbyder META Digital ApS et komplet WordPress-hjemmeside setup inkl. Premium tema og Pro plugins til en engangsbetaling fra kun 2.995 DKK – helt uden binding!

Til prisen får du bl.a. opstartsrådgivning og installation af din hjemmeside, valg og tilpasning af dit tema samt professionel opsætning af en one-page forside. Vi guider dig også til selv at administrere dit WordPress-site.

Dét får du:

Book din telefonsamtale via formularen her på siden – så kontakter vi dig inden for 48 timer med dit kampagnetilbud.

Kampagne: Dette tilbud er en tidsbegrænset kampagne, som gælder t.o.m. 31. august 2022. Moms: Alle priser er vejledende og eksklusiv moms (køb af domæne + hosting ikke inkluderet)

Start her!
- få dit uforpligtende tilbud

Kampagne: Dette tilbud er en tidsbegrænset kampagne, som gælder t.o.m. 31. august 2022. Moms: Alle priser er vejledende og eksklusiv moms (køb af domæne + hosting ikke inkluderet)

Se vores
referencer

Vi er SEO specialister, content producenter og web-udviklere.
I samspil mellem teknik og brugeroplevelse forstår vi de essentielle links
mellem trafik, konvertering og vækst, der er vitale for enhver virksomhedsmodel.
I samarbejde etablerer vi dine vækstskabende aktiver.

Vi er SEO specialister, content producenter og web-udviklere. I samspil mellem teknik og brugeroplevelse forstår vi de essentielle links mellem trafik, konvertering og vækst, der er vitale for enhver virksomhedsmodel. I samarbejde etablerer vi dine vækstskabende aktiver.

Et godt webdesign skal ikke blot se godt ud - det skal også virke i praksis. Vi udvikler komplette websites, der bygger på UX og marketing data.

Dit website er et digitalt visitkort til verden – men det er mere end dét. Sitet er en kanal for kommende kunder og interessanter, der søger information om dig, din virksomhed og dine produkter. Kort sagt, her begynder den digitale kunderejse for dine brugere.

Det er vigtig, at forstå dine brugeres adfærd. Sådan kan vi effektivt kommunikere dine budskaber og engagere dit websites besøgende med interaktivt content – såsom video, animation, booking- og betalingssystemer samt lignende funktionaliteter. 

META Digital ApS

Sådan udvikler vi
hjemmesider

WordPress

Verdens mest populære Content Management System (CMS) hedder WordPress. Over 30 % af alle websites er bygget og publiceret med WordPress CMS. Det svarer til mere end 75.000.000 domæner på verdensplan. Hos META udvikler og administrer vi netop dit WordPress-site - et website der matcher dine virksomheds identitet, som understøttes af brugbar funktionalitet og kvalitetsrig content.

Elementor Pro

Vi bygger dit website med Elementor Pro. Det er en alsidig page builder, der gør det overskueligt at tilpasse dit websites udtryk og indhold. Du slipper for at arbejde med kompliceret web- og kodesprog, mens vi laver koblingerne mellem sitets frontend og backend systemer. Sådan udvikler vi et website, som med lethed kan administreres i din virksomhed.

Astra Pro Theme

Vores websites udvikles med Astra Pro Theme. Det er et premium WordPress-tema, der er kompakt, hurtigt og optimalt til SEO. Astra integrerer sømløst med Elementor, så du får det bedste af begge verdener. Temaet suppleres med software-plugins, der understøtter sitets on-page SEO.

Simply.com

Alle websites hostes via en allokeret server. Hos META anvender vi DNS- og domæneudbyderen, Simply.com, der er en praktisk, simpel og sikker alt-i-en løsning til både website, e-mail konti og domæner. Med over 300.000 registrerede domæner er Simply.com et af Danmarks største webhoteller.

Se vores udvalgte samarbejdspartnere

Forside

Læs mere på forsiden,
og se hvad vi kan tilbyde.

Om os

Læs mere om META Digital ApS,
vores team og historie.

META . digital marketing

Udregn dit vækstpotentiale

[stm-calc id="3022"]