Udvikling af websites

Et godt webdesign skal ikke blot se godt ud - det skal også virke i praksis. Vi udvikler komplette websites, der bygger på UX og marketing data.

Dit website er et digitalt visitkort til verden – men det er mere end dét. Sitet er en kanal for kommende kunder og interessanter, der søger information om dig, din virksomhed og dine produkter. Kort sagt, her begynder den digitale kunderejse for dine brugere.

Det er vigtig, at forstå dine brugeres adfærd. Sådan kan vi effektivt kommunikere dine budskaber og engagere dit websites besøgende med interaktivt content – såsom video, animation, booking- og betalingssystemer samt lignende funktionaliteter. 

Se vores
referencer

Vi er SEO specialister, content producenter og web-udviklere.
I samspil mellem teknik og brugeroplevelse forstår vi de essentielle links
mellem trafik, konvertering og vækst, der er vitale for enhver virksomhedsmodel.
I samarbejde etablerer vi dine vækstskabende aktiver.

Vi er SEO specialister, content producenter og web-udviklere. I samspil mellem teknik og brugeroplevelse forstår vi de essentielle links mellem trafik, konvertering og vækst, der er vitale for enhver virksomhedsmodel. I samarbejde etablerer vi dine vækstskabende aktiver.

Sådan udvikler vi websites

WordPress

Verdens mest populære Content Management System (CMS) hedder WordPress. Over 30 % af alle websites er bygget og publiceret med WordPress CMS. Det svarer til mere end 75.000.000 domæner på verdensplan. Hos META udvikler og administrer vi netop dit WordPress-site - et website der matcher dine virksomheds identitet, som understøttes af brugbar funktionalitet og kvalitetsrig content.

Elementor Pro

Vi bygger dit website med Elementor Pro. Det er en alsidig page builder, der gør det overskueligt at tilpasse dit websites udtryk og indhold. Du slipper for at arbejde med kompliceret web- og kodesprog, mens vi laver koblingerne mellem sitets frontend og backend systemer. Sådan udvikler vi et website, som med lethed kan administreres i din virksomhed.

Astra Pro Theme

Vores websites udvikles med Astra Pro Theme. Det er et premium WordPress-tema, der er kompakt, hurtigt og optimalt til SEO. Astra integrerer sømløst med Elementor, så du får det bedste af begge verdener. Temaet suppleres med software-plugins, der understøtter sitets on-page SEO.

Simply.com

Alle websites hostes via en allokeret server. Hos META anvender vi DNS- og domæneudbyderen, Simply.com, der er en praktisk, simpel og sikker alt-i-en løsning til både website, e-mail konti og domæner. Med over 300.000 registrerede domæner er Simply.com et af Danmarks største webhoteller.

Produktion af content

Klar, kvalitetsrig kommunikation er det vigtigste for enhver virksomhed, der ønsker øget eksponering og konvertering.

Det billede- og tekstindhold, som er synligt på din hjemmeside, betegnes som content. Foruden at være informativt bør dit content altid bygge på klar kommunikere, der passer til dit budskab og format.

Hos META producerer vi kvalitetsrig content, som er fordøjeligt for brugeren og samtidigt relevant for søgemaskinen. Med andre ord: Vi finder den rette balance mellem eksponerings- og konverteringsgrad, som understøttes af hjemmesidens samlede indhold.

Sådan producerer vi content

Tekst-
produktion

Ordets magt er afgørende, når man kommunikerer til kunder. Vi matcher dit budskab med beskrivelser, der skaber grobund for øget kundeinteresse og -interaktion. Tekstens SEO-faktor højnes ved at indarbejde de hyppigst anvendte søgeord, som er relevante for dit budskab og kundens søgeadfærd. På den måde bliver potentielle kunder til konverterende kunder.

Billed-
redigering

Et billede siger mere end tusinde ord - sådan lyder ordsproget. Vi producerer og redigerer billedeindhold, der kommunikerer og understøtter den røde tråd i dit budskab. Samtidigt tilpasser vi bl.a. billeders format, metadata og exif info, så søgemaskinen forstår og associerer hver enkelte billede optimalt. Således er dine billeder klar til web-anvendelse.

Video &
animation

Jo mere interaktiv og brugervenlig, jo bedre online platform. Det er regelsættet, når vi anvender video, animation og dynamiske elementer på hjemmesider og i annoncer. Det gør vi for at fange og fremme brugerens interesse, og for derigennem at opfordre til konkret kontakt.

Grafisk
design

En god visuelle identitet skaber et godt førstehåndsindtryk. Samtidigt hjælper det brugeren med at navigere og overskue din hjemmesides opbygning. Vi udformer grafik og layouts på iterativt vis, så den røde tråd står skarpt i forlængelse af sidens tekst-, billede-, video- og animationsindhold.

Lad os få en snak

Telefon

CVR.

40238050

Adresse

Dalbygade 40A

6000 Kolding

META . digital marketing

Udregn dit vækstpotentiale

[stm-calc id="3022"]