Idéen bag META

META Digital ApS er et digitalt marketing bureau, som specialiserer i at vækste virksomheder gennem øget online eksponering og omsætning. Vi leverer unikke og investeringsfrie vækstløsninger, der – vigtigst af alt – gavner vores samarbejdspartnere, deres forretning og gensidigt vores egen.

Virksomheden blev grundlagt på én fundamental filosofi: “Det ideelle B2B-samarbejde bør hverken kræve eller forudsætte negativ investering.” Dén filosofi har formet vores unikke model for leadgenerering, som fortsat er hjørnestenen, der driver META i dag.

Vi siger, at vores kerneforretning er din kerneforretning. Gennem effektiv søgemaskineoptimering (SEO) og annoncering etablerer vi kontaktpunkterne mellem dig og dine potentielle kunder. Således forstærker vi din virksomheds aktivitet, drift og omsætning.

Hils på teamet

Leads

Mads R. Andersen

Partner

Mads stiftede sin første virksomhed i 2016 og har siden drevet forretning og levet som selvstændig. I dag administrerer Mads bl.a. vores annoncerings- og PPC-strategier samt virksomhedens samlede økonomi og målsætninger.

I dag er Mads partner hos og medejer af META Digital ApS.
Leads

Nicolai A. Davis

Partner

Davis medstiftede META i 2018 og har siden skiftet karrierespor fra arkitekt- & ingeniørfaget til digital markedsføring. I dag udvikler Davis bl.a. vores vækstplatforme og skalleringspotentialer samt samarbejdsaftaler til nye kunder.

I dag er Davis partner hos og medejer af META Digital ApS.
Leads

Jakob Ø. Langvad

Praktikant

Jakob er all-round praktikant med en autodidakt baggrund inden for billede- og videografik. Han producerer i dag kvalitetstig content for vores kunder, med fokus på hjemmesidebrug, story-telling og SEO-scor.

Siden november 2022 har Jakob været aktiv hos META Digital ApS.
Leads

Stine Luttermann

SEO-skribent

Stine er passioneret tekstforfatter, der forstår sig på god ordlyd, salg i tekstformat og søgeordstilpasning. Med den erfaring er hun en essentiel del af vores content produktion.

Siden april 2020 har Stine været aktiv som freelance SEO-skribent hos META Digital ApS.
Leads

Miki R. Eriksen

SEO-skribent

Miki er perfektionistisk SEO-skribent med en klar kærlighed for tekstformatet. Han formidler i dag web-tekster til vores landing pages, hvortil han er talerør for adskillige virksomheder i hele Danmark.

Siden oktober 2022 har Miki været aktiv som freelance SEO-skribent hos META Digital ApS.
Leads

Monika Egeberg

SEO-skribent​

Monika er erfaren skribent med en dannet baggrund inden for multimediedesign, WordPress og hjemmeside-redigering. Hun skriver SEO-venlig tekst og content til vores landing pages.

Siden november 2022 har Monika været aktiv som freelance SEO-skribent hos META Digital ApS.

Vi er SEO specialister, content producenter og web-udviklere.
I samspil mellem teknik og brugeroplevelse forstår vi de essentielle links
mellem trafik, konvertering og vækst, der er vitale for enhver virksomhedsmodel.
I samarbejde etablerer vi dine vækstskabende aktiver.

Vi er SEO specialister, content producenter og web-udviklere. I samspil mellem teknik og brugeroplevelse forstår vi de essentielle links mellem trafik, konvertering og vækst, der er vitale for enhver virksomhedsmodel. I samarbejde etablerer vi dine vækstskabende aktiver.

Lad os få en snak

Telefon

CVR.

40238050

Adresse

Dalbygade 40A

6000 Kolding

META . digital marketing

Udregn dit vækstpotentiale

[stm-calc id="3022"]