Idéen bag META

META Digital ApS er et digitalt marketing bureau, som specialiserer i at vækste virksomheder gennem øget online eksponering og omsætning. Vi leverer unikke og investeringsfrie vækstløsninger, der – vigtigst af alt – gavner vores samarbejdspartnere, deres forretning og gensidigt vores egen.

Virksomheden blev grundlagt på én fundamental filosofi: “Det ideelle B2B-samarbejde bør hverken kræve eller forudsætte negativ investering.” Dén filosofi har formet vores unikke model for leadgenerering, som fortsat er hjørnestenen, der driver META i dag.

Vi siger, at vores kerneforretning er din kerneforretning. Gennem effektiv søgemaskineoptimering (SEO) og annoncering etablerer vi kontaktpunkterne mellem dig og dine potentielle kunder. Således forstærker vi din virksomheds aktivitet, drift og omsætning.

Hils på teamet

mads risbjerg andersen medarbejder

Mads R. Andersen,

Partner

Mads stiftede sin første virksomhed i 2016 og har siden drevet forretning og levet som selvstændig. I dag administrerer Mads bl.a. vores annoncerings- og PPC-strategier samt virksomhedens samlede økonomi og målsætninger.

I dag er Mads partner hos og medejer af META Digital ApS.
nicolai alexander davis medarbejder

Nicolai A. Davis,

Partner

Davis medstiftede META i 2018 og har siden skiftet karrierespor fra arkitekt- & ingeniørfaget til digital markedsføring. I dag udvikler Davis bl.a. vores vækstplatforme og skalleringspotentialer samt samarbejdsaftaler til nye kunder.

I dag er Davis partner hos og medejer af META Digital ApS.
jakob østerby langvad medarbejder

Jakob Ø. Langvad,

Marketing


Jakob er marketingmedarbejder med en autodidakt baggrund inden for billede- og videografik. Han arbejder alsidigt med SEO og producerer kvalitetstig content med fokus på applikation, story-telling og SEO-scor.

Siden november 2022 har Jakob været ansat hos META Digital ApS.
medarbejder

Miki R. Eriksen,

SEO-skribent

Miki er perfektionistisk SEO-skribent med en klar kærlighed for tekstformatet. Han formidler i dag web-tekster til vores landing pages, hvortil han er talerør for adskillige virksomheder i hele Danmark.

Siden oktober 2022 har Miki været aktiv som freelance SEO-skribent hos META Digital ApS.
medarbejder

Monika Egeberg,

SEO-skribent

Monika er erfaren skribent med en dannet baggrund inden for multimediedesign, WordPress og hjemmeside-redigering. Hun skriver SEO-venlig tekst og content til vores landing pages.

Siden november 2022 har Monika været aktiv som freelance SEO-skribent hos META Digital ApS.
medarbejder

Vi søger én ny
SEO-skribent,

Har du et talent for tekstforfatning, og er du nysgerrig på, hvad det vil sige, at være SEO skribent? Så er det muligvis dig, som vi søger.

Du arbejder selvstændigt, fleksibelt og får erfaring med digitale medier.

Er du interesseret? Send en e-mail med ansøgning og CV til info@meta.dk, og vi giver dig svar snarest muligt. Mange tak.

Vi er SEO specialister, content producenter og web-udviklere.
I samspil mellem teknik og brugeroplevelse forstår vi de essentielle links
mellem trafik, konvertering og vækst, der er vitale for enhver virksomhedsmodel.
I samarbejde etablerer vi dine vækstskabende aktiver.

Vi er SEO specialister, content producenter og web-udviklere. I samspil mellem teknik og brugeroplevelse forstår vi de essentielle links mellem trafik, konvertering og vækst, der er vitale for enhver virksomhedsmodel. I samarbejde etablerer vi dine vækstskabende aktiver.

Lad os få en snak

Telefon

CVR.

40238050

Adresse

Dalbygade 40A

6000 Kolding

META . digital marketing

Udregn dit vækstpotentiale

[stm-calc id="3022"]