Historien bag META

META Digital ApS er et digitalt marketing bureau, som specialiserer i at vækste virksomheder gennem øget online eksponering og omsætning. Vi leverer unikke og investeringsfrie vækstløsninger, der – vigtigst af alt – gavner vores samarbejdspartnere, deres forretning og gensidigt vores egen.

Virksomheden blev grundlagt på én fundamental filosofi: “Det ideelle B2B-samarbejde bør hverken kræve eller forudsætte negativ investering.” Dén filosofi har formet vores unikke model for leadgenerering, som fortsat er hjørnestenen, der driver META i dag.

Vi siger, at vores kerneforretning er din kerneforretning. Gennem effektiv søgemaskineoptimering (SEO) og annoncering etablerer vi kontaktpunkterne mellem dig og dine potentielle kunder. Således forstærker vi din virksomheds aktivitet, drift og omsætning.

Hils på teamet

Mads R. Andersen,
Partner

Tlf: 60 13 40 28
Mail: ma@meta.dk

Mads stiftede sin første virksomhed i 2016 og har siden drevet forretning og levet som selvstændig. I dag administrerer Mads bl.a. vores annoncerings- og PPC-strategier samt virksomhedens samlede økonomi og målsætninger.

I dag er Mads partner hos og medejer af META Digital ApS.

Nicolai A. Davis,
Partner

Davis medstiftede META i 2018 og har siden skiftet karrierespor fra arkitekt- & ingeniørfaget til digital markedsføring. I dag udvikler Davis bl.a. vores vækstplatforme og skalleringspotentialer samt samarbejdsaftaler til nye kunder.

I dag er Davis partner hos og medejer af META Digital ApS.

Julie J. Albertsen,
Virtuel assistent

Tlf: 20 65 28 39
Mail: ja@meta.dk

Julie er virksomhedens administrative blæksprutte. Hun forener løse ender og har fingeren på pulsen i forhold til intern organisation, kundemøder og afvikling af generelle kunde- og ledelsesopgaver.

Siden januar 2021 har Julie været aktiv hos META Digital ApS.

Cæcilie Møller,
SEO-skribent​

Cæcilie er perfektionistisk SEO-skribent med en klar kærlighed for tekstformatet. Hun formidler i dag web-tekster til vores landing pages, hvortil hun er talerør for adskillige virksomheder i hele Danmark.

Siden februar 2022 har Cæcilie været aktiv som freelance SEO-skribent hos META Digital ApS.

Sofie S. Haugaard,
SEO-skribent

Sofie er erfaren copywriter med en baggrund inden for Social Media Marketing og hjemmeside-redigering. Hun er i dag Marketing Manager hos BGSC og supplerende SEO-skribent hos META.

Siden februar 2022 har Sofie været aktiv som freelance SEO-skribent hos META Digital ApS.

Stine Luttermann,
SEO-skribent

Stine er passioneret tekstforfatter, der forstår sig på god ordlyd, salg i tekstformat og søgeordstilpasning. Med den erfaring er hun en essentiel del af vores content produktion.

Siden april 2020 har Stine været aktiv som freelance SEO-skribent hos META Digital ApS.

Vi søger to ny
SEO skribent

Har du et talent for tekstforfatning, og er du nysgerrig på, hvad det vil sige, at være SEO skribent? Så er det muligvis dig, som vi søger.

Du arbejder selvstændigt, fleksibelt og får erfaring med digitale medier.

Send en e-mail med ansøgning og CV til info@meta.dk, og vi giver dig svar snarest muligt.

Mange tak.

Vi er SEO specialister, content producenter og web-udviklere.
I samspil mellem teknik og brugeroplevelse forstår vi de essentielle links
mellem trafik, konvertering og vækst, der er vitale for enhver virksomhedsmodel.
I samarbejde etablerer vi dine vækstskabende aktiver.

Vi er SEO specialister, content producenter og web-udviklere. I samspil mellem teknik og brugeroplevelse forstår vi de essentielle links mellem trafik, konvertering og vækst, der er vitale for enhver virksomhedsmodel. I samarbejde etablerer vi dine vækstskabende aktiver.

Lad os få en snak

Telefon

E-mail

CVR.

40238050

Adresse

Jernbanegade 27
6000 Kolding

META . digital marketing

Udregn dit vækstpotentiale

[stm-calc id="3022"]