Unik lead-
generering

Driver du virksomhed i håndværkerbranchen? Vores partnerprogram er 100 % resultatsbaseret, og dét sikrer din økonomi og vækst.

Hos META har vi en unik model for leadgenerering, som tilbydes vores faste samarbejdspartnere. Vi samarbejder med ejere af håndværker- og servicevirksomheder, som er entreprenante og forstår at vækste gennem deres ledelse og håndværk. Sammen skaber vi en sund forretningsdrift. Det gør vi ved at levere kundehenvendelser (også kaldet ‘leads’), som er relevante for din forretnings omsætning og vækst. 

Vores partnerprogram giver dig lokale leads – i dit nærområde, inden for dit fag. Løsningen inkluderer både et websiteSEO og annoncering, som vi administrerer og optimerer til fulde.

Vi har gjort vores løsning 100 % resultatsbaseret. Dvs., får du ingen leads, så koster det dig ingenting – ingen skjulte gebyr eller omkostninger. Samtidigt giver vi dig de første 4 leads gratis, hver måned.

Bemærk: Vi samarbejde kun med
én samarbejdspartner pr. by

Bemærk: Prøveperioden er
gratis og uforpligtende.

Sådan genererer
vi
leads

Din konkrete niche

Vi forstår din faglighed og niche. Det er forudsætningen for, at vi kan generere leads, der konverterer og skaber profit på bundlinjen. Med fuld forståelse udvikler vi websites og annoncer, der formidler netop dit fag. Vi leverer leads til bl.a. VVS'ere, elektrikere, tømrere, murere, malere, glarmestre, låsesmede og lignende fagmænd.

Din lokale kundekreds

Vi målretter vores content, søgeord og annoncer mod din lokale kundekreds. På den måde er vi øverst blandt søgeresultaterne, når potentielle kunder i dit nærområde søger udbud til efterspørgsel. Alle aktiver, som vi målretter, er en kontaktflade mellem dig og din næste kunde - vi gør blot mødet muligt.

Website som "landing page"

Din - og kun din - virksomhed associeres med vores landing page (et website omhandlende din faglighed, i dit nærområde), som vi administrerer og optimerer løbende. Websitet SEO-optimeres til fulde, efter den absolut bedste praksis, til den rangerer øverst på Google, Bing m.fl. Sideløbende annonceres websitet for at booste både besøgs- og konverteringsraten.

Unik leadgenerering

Alle leads, som genereres gennem vores landing page, omstilles direkte til dig og din virksomhed. Som websitets eneste associerede samarbejdspartner ved kunderne altid, hvem de kontakter. På den måde får din virksomhed en (ekstra) plads i toppen på Google, hvor næsten 90 % af alle søgninger laves. Vi garanterer, at det kan mærkes!

Lad os få en snak

Telefon

E-mail

CVR.

40238050

Adresse

Dalbygade 40A
6000 Kolding

META . digital marketing

Udregn dit vækstpotentiale

[stm-calc id="3022"]