Google My Business

Bliv synliggjort på Google Maps, og få flere lokale kundehenvendelser i flere service- og byområder

For de fleste virksomheder er Google Maps en overset platform med et stort potentiale som kontaktflade mellem dig og din lokale kundekreds. Foruden at være en GPS-service, der er lettilgængelig og gratis, indeholder Google Maps også et udvidet kort over forretninger og virksomheder i brugerens lokale netværk. Det virksomhedsnetværk hedder Google My Business, og her kan du få en plads.

Ved oprettelse på Google My Business sidestilles din virksomhed med andre lokale virksomheder. Det kan altså sammenlignes med lokal SEO, der til forskel er baseret på brugerens geografi. Hos META Digital ApS tager vi os af oprettelse, registrering og optimering af din profil – så du kommer til tops i din lokale rangering.

Vi arbejder vi med
Google My Business

GMB oprettelse

GMB er en forkortelse af Google My Business. Oprettelse og anvendelse af en GMB-profil er omkostningsfri for både virksomheder og forbrugere. Oprettelsen er simpel step-by-step process. Så snart din profil er oprettet, udfyldt og valideret, fremgår din virksomhed af det lokale landkort blandt søgeresultaterne på Google Maps.

Godkendelsesprocessen

Sikkerhed er og har altid været en topprioritet hos Google. Det kommer især til udtryk i GMB-godkendelsesprocessen. Som validering af din GMB-profil fremsendes et postbrev fra Googles hovedkontor til din specifikke virksomhedsadresse. Brevet indeholder en aktiveringskode, som modtages inden for 14 dage.

Indhold og serviceinfo

Mens vi venter på postmanden, er det en god idé at udfylde GMB-profilen med indhold og serviceinfo om din virksomhed. Selvom profilen ikke er synlig for omverdenen, før den er valideret, kan tekster, billeder og videoer stadig uploades. Indholdet kan ligestilles med GMB-profilens on-page SEO. Dvs. jo bedre indhold, jo højere rangerer profilen.

Optimering via citations

Alt handler om øget synlighed - også ifm. Google Maps. Søgeresultater på Google Maps, hvoriblandt din GMB-profil kan findes, vurderes ud fra en række faktorer. Den største faktor er citations, der styrker netop din profil. Hos META Digital ApS tager vi os af lokal GMB-rangering, citations og alt hvad det indebærer. Fra oprettelse til optimering - vi klarer det hele.

Lad os få en snak

Telefon

E-mail

CVR.

40238050

Adresse

Jernbanegade 27
6000 Kolding

META . digital marketing

Udregn dit vækstpotentiale

[stm-calc id="3022"]