Avanceret online
annoncering

Hvad er din målsætning med annoncering? Ønsker du flere kunder, nye samarbejder eller dygtige ansatte - så er ads vejen frem.

Målsætningen med annoncering er altid unik. Før din virksomhed annoncerer på sociale medier, er det vigtigt at slå formålet fast. Ved at starte på den platform, der matcher dit mål bedst, får dit succes-kriterie det bedste udgangspunkt.

Hos META arbejder vi med målrettet annoncering. Vi anvender både klassiske og avancerede annonceringsstrategier på platforme som Google, Facebook og LinkedIn. Det er netop her, at størstedelen af din potentielle målgruppe befinder sig. Lad os nå dit mål – med tilpassede kampagner, AB-testing, en fornuftig cost-per-conversion (CPC) og en profitabel return-on-investment (ROI). Sådan får du allermest ud af dit annonceringsbudget.

Vi arbejder med disse
typer
annoncering

Google Ads

Få flere B2C kunder eller øget e-handel gennem dit website. Med Google Ads får du klassiske online annoncer, der resulterer i øget trafik, besøgstal og salg online. Det sker gennem søgekampagner og display annoncering, som er integreret dele af Googles platform. En ekstra integration er YouTube Ads, som også ejes af Google.

LinkedIn annoncering

Vil du tiltrække de rigtige medarbejdere? Så er LinkedIn det professionelle sociale medie, hvor du finder din næste jobkandidat baseret på specifikke målretningsmuligheder - f.eks. geografisk placering, alder, uddannelse, erfaring og meget mere. Søger du i stedet nye forretningsforbindelser eller -samarbejder, er LinkedIn også den ideelle platform til B2B leadgenerering.

Facebook annoncering

Annoncér direkte til din målgruppe. Med Facebook annoncering får du den mest avancerede form for målrettet B2C leadgenering. Dine annoncer vises specifikt til brugere, der lever op til dine kriterier - såsom alder, køn, interesse, geografisk placering og meget mere. Dine annoncer vises også på Instagram, som i dag er en integreret del af Facebooks annonceplatform.

CPC vs. ROI

Uanset hvilken type af annonce og kampagne, som vi administrer, er vi hos META stærkt opmærksomme på budgetter, cost-per-conversion (CPC) og return-on-investment (ROI). Vi tilpasser og optimerer hver enkelte aktive kampagne undervejs, så den altid performer efter målsætningen. Sådan leverer vi en lav, fornuftig CPC til en høj, profitabel ROI.​

Lad os få en snak

Telefon

CVR.

40238050

Adresse

Dalbygade 40A

6000 Kolding

META . digital marketing

Udregn dit vækstpotentiale

[stm-calc id="3022"]